Werkwijze


Luisteren en vertrouwen zijn twee zeer belangrijke punten binnen een coach sessie. Het vertrouwen in jouw potentie, kracht en grotere mogelijkheden maken dat je stappen kunt zetten. Met mijn nieuwsgierigheid naar jou en wie jij werkelijk bent luister ik en kijken we naar jouw proces en doelen. 

Ik werk in principe met coach trajecten van een half jaar. Het eerste gesprek is een uitgebreide intake om je doelen te verhelderen. Vervolgens hebben we om de week contact. Met deze benadering kunnen we werken aan jouw doelen. Door herhaaldelijk elkaar te zien blijf je op de goede weg en kun je werkelijk een verandering bewerkstelligen. 

Mijn coach sessies vinden plaats op verschillende locaties. Bij mij thuis in Schoorl, in de duinen, het bos en aan zee. Deze omgeving leent zich goed om te werken aan je innerlijke zelf. Vooral als je in beweging bent kun je jouw uitdagingen helder en inzichtelijk maken van waaruit je jezelf ruimte geeft om verder te komen in je proces. 

6 waarden van coaching:

  • Transformeren van moeten naar willen doen.
  • Helderheid krijgen over wie je bent en wat je wilt.
  • Je innerlijke criticus veranderen in een innerlijke coach
  • Jezelf motiveren om actie te ondernemen
  • Transformeer je beperkende gedachte in een constructieve, positieve gedachte.
  • Het proces van transformatie begrijpen en leren jezelf liefdevol te reguleren. 

Yoga, meditatie en coaching

Ik ben 12 jaar geleden begonnen met yoga en meditatie. In mijn coachopleiding heb ik dit verdiept en het als tool leren gebruiken om de innerlijke mens verder te ontwikkelen. Vele studies wijzen op de enorme voordelen voor mensen die yoga en meditatie beoefenen. Door yoga en meditatie groei je in bewustzijn. De groeipijnen en helderheid die dat met zich meebrengt, kunnen overweldigend zijn als je er helemaal alleen voor staat. Een coach die naast je staat, kan je door deze fase heen tillen en je helderheidverschaffen. Het is makkelijker om op koers te blijven en je commitment te houden met een coach aan je zijde. Ik kan je dan ook op je pad begeleiden in dit uitdagende en waardevolle proces.